Home » » Nieuws » Social Media Wijs partner van Nationale Onderwijsgids

Social Media Wijs partner van Nationale Onderwijsgids

Geplaatst in: Nieuws 0

Social Media Wijs en de Nationale Onderwijsgids zijn per 15 december een partnership aangegaan.

NationaleOnderwijsgids.nl is een website waarop allerlei informatie staat met betrekking tot onderwijs. De redactie plaatst dagelijks het actuele onderwijsnieuws, aangevuld met wetenswaardigheden en relevante video’s. Daarnaast bevat de website een vacaturegids voor al het onderwijspersoneel.

In overleg met Social Media Wijs gaat de Nationale Onderwijsgids meer aandacht besteden aan het onderwerp ‘Social media in het onderwijs’. Hiervoor is o.a. een aparte rubriek opgenomen in het menu voor leerkrachten. Social Media Wijs levert nieuws, blogs en columns aan over social media in het onderwijs.

De eerste aanlevering vanuit Social Media Wijs betreft de blog “7 Praktische tips voor Twitter in de klas”.

Logo Nationale Onderwijsgids

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *