Home » » Nieuws » Social Media Wijs steunt leerkracht van de toekomst

Social Media Wijs steunt leerkracht van de toekomst

Geplaatst in: Nieuws 0

Social Media Wijs is opgezet als een ‘social enterprise’: wij zijn een commerciële onderneming met een maatschappelijke missie.

Sinds de start van Social Media Wijs in 2011 hebben wij al een programma waarin we, in samenwerking met het bedrijfsleven, onze producten ter beschikking stellen aan kwetsbare groepen kinderen. Hiernaast introduceren wij nu een aanvullend programma gericht op ‘de leerkrachten van de toekomst’.

Wat bieden we?

Social Media Wijs biedt studenten de mogelijkheid om kosteloos onze trainingen bij te wonen. Bij elke training die wij verzorgen voor leerkrachten, stellen wij twee plekken beschikbaar voor studenten.

Studenten bij Leerkracht & Social Media
“Zo krijgen de leerkrachten van de toekomst input om nog leukere en boeiendere lessen te geven”

Waarom doen we dat?

Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe instroom van leerkrachten in staat zal zijn om sociale media te integreren in het onderwijs. Helaas blijkt er op dit moment binnen de verschillende opleidingen nog onvoldoende aandacht te zijn voor de mogelijkheden van social media in het onderwijs. Daarnaast zien we dat ook jonge en aankomende leerkrachten worstelen met het inzetten van social media in de les, terwijl zij dit wel graag willen. Veelal hebben deze studenten niet de financiële middelen om een aanvullende training bij te wonen. Wij zien het als onze rol om hen hierin te faciliteren.

Hoe doen we dat?

Ben jij een leerkracht van de toekomst en geïnteresseerd om een training van Social Media Wijs bij te wonen? Volg ons dan via Twitter en Facebook.
Enkele weken voor iedere training plaatsen wij op deze media een bericht waarin we de gratis plaatsen aankondigen. Het principe is: eerst komt, eerst maalt. We hebben geen intekenlijst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *