» » » Uw school en social media strategie

Uw school en social media strategie

Geplaatst in: Nieuws 2

Hoe kijken schooldirecteuren en beleidsmedewerkers aan tegen de strategische inzet van social media voor hun school? Waarom, voor welke doelgroep en hoe? Wel of geen protocol? Kortom, wat is hun social media strategie?

Begin dit jaar heeft Social Media Wijs veel publiciteit genoten door het publiceren van het Positieve Social Media Protocol. Wij riepen scholen op een visie te formuleren op de inzet van social media op school.

Ronde Tafel Sessie

In navolging hierop wilen wij een Ronde Tafel Sessie met schooldirecteuren en beleidsmedewerkers organiseren om met elkaar van gedachten te wisselen over de strategische vraagstukken die hierbij komen kijken. Denk hierbij aan:

  • Hoe volg ik de online discussie over mijn school?
  • Welke doelgroep(en) wil ik met social media bereiken?
  • Welke boodschap wil ik overbrengen?
  • Welke social media ga ik inzetten?
  • Wil ik een social media protocol ontwikkelen? En zo ja, voor wie?

Deze bijeenkomst over social media strategie is reeds geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *