Home » » Nieuws » Afsluiting & terugblik 1-jarig bestaan

Afsluiting & terugblik 1-jarig bestaan

Geplaatst in: Nieuws 0

1-jarig bestaan Social Media Wijs

De afgelopen week vierde Social Media Wijs haar 1-jarig bestaan met gastblogs, aanbiedingen en een Facebook actie. Hier een terugblik op een drukke maar feestelijke week.
Op 7 juli 2012 was het precies een jaar geleden dat Social Media Wijs is opgericht. Het was een productief en prikkelend jaar en dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan.
De afgelopen week hebben we onze eerste verjaardag gevierd met gastblogs over sociale media, een Facebook actie voor Stichting Jarige Job en de introductie van ons nieuwe aanbod voor schooljaar 2012-2013.

Prikkelende gastblogs

De afgelopen week hebben vijf gastbloggers vanuit hun eigen perspectief een blog geschreven over hun ervaringen met sociale media. Dit leverde zeer persoonlijke, verrassende en ook leerzame blogs op. Veel dank aan Ebru Umar (columnist), Roos van Vugt (social media manager Deloitte), Kieran Kirchgaesser (community manager Hyves), René Hendriks (cross channel specialist) en Aaltje Vincent (loopbaanadviseur) voor hun veel gelezen bijdrages!

Facebook actie Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job
Stichting Jarige Job

Helaas is niet elke verjaardag een feestje, ruim 60.000 kinderen in Nederland kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er niet genoeg geld is. Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke dag. Voor elke nieuwe fan/like op onze Facebook pagina ondersteunden wij deze week de Stichting Jarige Job. Deze actie heeft 3 verjaardagen opgeleverd!

Aanbod nieuw schooljaar

In het nieuwe schooljaar bieden wij twee nieuwe trainingen aan: de training Sociale Media in de les voor leerkrachten en het Social Media Rijbewijs voor VO scholieren. Voor beide trainingen geldt tot en met eind september nog de introductie aanbieding!

Na deze terugblik, gaat onze blik weer vooruit. We kijken uit naar een nieuw schooljaar waarin we nog meer kinderen, jongeren en hun opvoeder wegwijs gaan maken in de mogelijkheden die sociale media bieden om te leren, communiceren en profileren. Op naar ons 2-jarig bestaan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *