Home » » Nieuws » Samenwerking OUDERS & COO

Samenwerking OUDERS & COO

Geplaatst in: Nieuws 0

Social Media Wijs is een samenwerking gestart omtrent sociale media trainingen met de landelijke ouderorganisatie OUDERS & COO. Scholen die aangesloten zijn bij OUDERS & COO kunnen met korting gebruik maken van de trainingen voor leerkrachten en schoolleiders van Social Media Wijs. Inschrijven voor deze trainingen verloopt via de site van OUDERS & COO, via de OUDERSACADEMIE onder ‘leerkrachten’ en ‘schoolleiders en -besturen’.

Trainingen Leerkrachten

De training Leerkracht  & Sociale Media geeft de nodige handvatten voor leerkrachten die de mogelijkheden van sociale media op school willen ontdekken. In een dagdeel wordt besproken wat sociale media zijn, welke goed ingezet kunnen worden in de les en voor communicatie met leerlingen en ouders.

In de eendaagse training Sociale Media in de Les vindt een verdere uitdieping plaats en gaan de deelnemers zelf actief aan de slag met het ontdekken van de toepassingen van sociale media in de les.

De trainingen worden aangeboden in een in-house variant en als open inschrijving. Bij de in-house variant traint u in één keer uw team van leerkrachten en ondersteunend personeel op het gebied van sociale media. In een dergelijke training houdt Social Media Wijs rekening met uw wensen.

Masterclass Sociale Media

De Masterclass Sociale Media laat schoolleiders en –bestuurders zien hoe sociale media succesvol ingezet kunnen worden om de school te profileren en  hoe de betrokkenheid met de diverse doelgroepen van de school kan worden vergroten.

Over OUDERS & COO

Logo Ouders & COO

OUDERS & COO is de landelijke organisatie van en voor ouders, ouderraden (OR) en medezeggenschapsraden (MR) in het protestants-christelijk en oecumenisch onderwijs. Hun OUDERSACADEMIE verzorgt verschillende trainingen en cursussen voor ouders en leerkrachten. Van een cursus MR tot een teamtraining Vaardig omgaan met ouders.
Meer over OUDERS & COO

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *