Home » » Nieuws » Deloitte Impact Day 2012

Deloitte Impact Day 2012

Geplaatst in: Nieuws 1

Gisteren was het weer zover, de jaarlijkse Impact Day van Deloitte’s Fair Chance Foundation. Een dag waarop medewerkers van Deloitte kunnen deelnemen aan activiteiten om educatie aan jongeren in achterstandssituaties te bevorderen.

Social Media Bootcamp

Deloitte Impact Day - Social Media Bootcamp Pierre Bayle Rotterdam

Tijdens Impact Day 2012 maakt de Fair Chance Foundation het o.a. voor twee scholen in Amsterdam en Rotterdam mogelijk om de Social Media Bootcamp van Social Media Wijs te beleven. Op de basisscholen Visser ‘t Hooft in Amsterdam en de Pierre Bayle in Rotterdam genoten ruim 60 kinderen van een bijzondere dag over sociale media. De nadruk van de dag lag op de mogelijkheden die sociale media bieden voor schoolwerk. Door de inzet van iPads kon de theorie meteen in de praktijk worden gebracht. De leerlingen hebben onder andere gewerkt gewerkt met Twitter, zoekmachines en wiki’s.

Vrijwilligers van Deloitte

De leerlingen werden de hele dag ondersteund door enthousiaste teamcaptains van Deloitte. Op de basisschool in Amsterdam was Dick Berlijn, Senior Board Advisor bij Deloitte op het gebied van internetveiligheid, één van de vrijwilligers. De voormalig Commandant der Strijdkrachten was voor de leerlingen een bijzondere deelnemer aan hun bootcamp.

Social Media Wijsneus oorkonde

Na afloop van de bootcamps ontvingen alle leerlingen hun ‘Social Media Wijsneus’ oorkonde en gingen ze enthousiast en uitgelaten naar huis.

Social Media Wijs bedankt de Fair Chance Foundation voor het mogelijk maken van deze twee bootcamps en alle vrijwilligers voor hun inspirerende bijdrage aan deze dag.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!

 

  1. Vinod
    | Beantwoorden

    Als een van de deelnemende teamcaptains van Deloitte kan ik terugkijken op een bijzondere ervaring en geslaagde dag. Mijn complimenten aan (meester) Thijs van de Reep, de hoofdspreker van de dag, voor zijn bevlogenheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *