Home » » Nieuws » Social Media Wijs & Podium samen op NOT 2013

Social Media Wijs & Podium samen op NOT 2013

Geplaatst in: Nieuws 0

NOT 2013Van 22 tot en met 26 januari a.s. vindt de 2-jaarlijkse Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) plaats. De NOT 2013 is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. Nergens anders is er zo’n compleet aanbod: ruim 400 exposanten brengen u het nieuwste uit de markt.

Natuurlijk is Social Media Wijs ook aanwezig op de NOT 2013.

Workshop “Sociale Media in het Onderwijs. (Hoe) moet dat?”

Op donderdag 24 januari kunt u ons vinden in de stand van onze partner Podium voor Onderwijs. Deze stand kunt u vinden in Hal 10, stand D049. Op deze dag bieden wij tevens de workshop “Sociale Media in het onderwijs. (Hoe) moet dat?” aan.

In deze workshop wordt enerzijds ingegaan op de kenmerken en mogelijkheden van sociale media en wordt u anderzijds geïnformeerd over de sociale media trends in het onderwijs. Aan het einde van deze sessie zult u de positieve kanten en uitdagingen van sociale media in de schoolomgeving onderkennen. Wordt het eraan geloven of erin geloven?

Aanmelden NOT 2013

Vanwege de overweldigende belangstelling voor onze workshop om 12.30, heeft de organisatie van het NOT ons nog een tweede workshopruimte op 24 januari aangeboden. Deze vindt plaats om 15.30. Aanmelden voor de NOT en inschrijven voor deze workshop kan via de site van NOT 2013.

Wilt u laten weten dat u bij onze workshop aanwezig bent, doe dit dan op onze Facebook pagina. U kunt hier ook vast vragen aan ons stellen (let op dit is geen inschrijving!).

Op de hoogte blijven van Podium via Twitter? @PodiumOnderwijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *