Home » » Nieuws » Digitale Uitdaging in Arbeidsbemiddeling

Digitale Uitdaging in Arbeidsbemiddeling

Geplaatst in: Nieuws 0

Dat de film “Digitale Uitdaging in het Onderwijs” nog steeds aanslaat blijkt wel uit de reacties die wij regelmatig krijgen. Ook het feit dat de film inmiddels ruim 19.000 keer bekeken is op ons eigen YouTube-kanaal is tekenend hiervoor.

Over de grens

Enige tijd geleden werden wij benaderd door Isabelle De Wilde, Diensthoofd MediaMakers van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) met het verzoek of zij fragmenten uit onze film mochten gebruiken. Het doel van de film die zij ontwikkelden was om hun eigen medewerkers te enthousiasmeren in het gebruik van sociale media naar werkzoekenden (hun cliënten dus) toe.

De beelden uit “Digitale Uitdaging in het Onderwijs” zijn bedoeld om de woorden van de gedelegeerd bestuurder te ondersteunen en versterken.

Wij zijn enthousiast over het resultaat en zijn benieuwd hoe jullie hierover denken.

Nb. De link aan het einde is een interne link en dus niet benaderbaar.

“De Digitale Uitdaging in het Onderwijs” nog een keer zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *