» » » Hoe Social Media Wijs droomt en doet

Hoe Social Media Wijs droomt en doet

Geplaatst in: Nieuws 0

Firma klaar voor de startFirma Klaar voor de Start interviewt elke twee maanden ondernemers die hun droom hebben gerealiseerd. In de interviews wordt besproken welke successen, mijlpalen en hindernissen ondernemers tegenkomen bij de start van hun bedrijf. En natuurlijk welke lessen ze mee kunnen geven aan dromers die nog moeten starten met hun plan. Deze keer was het de beurt aan Thijs van de Reep en Linda Vonhof van Social Media Wijs, met de vraag: Hoe Social Media Wijs droomt en doet?

In het interview komt aan de orde waarom zij in 2011 het bedrijf Social Media Wijs zijn gestart, welke stappen ze hebben ondernomen en welke struikelblokken overwonnen moesten worden. Lees het gehele interview op de site van Firma Klaar voor de Start

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *