Home » » Nieuws » Podcast over sociale media opvoeding

Podcast over sociale media opvoeding

Geplaatst in: Nieuws 0

Linda Vonhof van Social Media Wijs is geïnterviewd voor een podcast van Social Media Kompas, platform voor mensen die op een toegankelijke manier kennis willen vergaren over het opzetten en inzetten van sociale media.

platform voor mensen die op een toegankelijke manier kennis willen vergaren over het opzetten en inzetten van sociale media – See more at: //www.socialmediakompas.nl/werk-met-ons/#sthash.oDJKF7JZ.dpuf
platform voor mensen die op een toegankelijke manier kennis willen vergaren over het opzetten en inzetten van sociale media – See more at: //www.socialmediakompas.nl/werk-met-ons/#sthash.oDJKF7JZ.dpuf
platform voor mensen die op een toegankelijke manier kennis willen vergaren over het opzetten en inzetten van sociale media – See more at: //www.socialmediakompas.nl/werk-met-ons/#sthash.oDJKF7JZ.dpuf

In het interview wordt de noodzaak van de sociale media opvoeding van kinderen besproken. Er worden tips gegeven voor zowel leerlingen, leerkrachten en ouders.

Beluister hieronder de podcast. Na 15 minuten begint het interview.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.