Home » » Nieuws » Sneak preview vernieuwde Social Media Rijbewijs

Sneak preview vernieuwde Social Media Rijbewijs

Geplaatst in: Nieuws 0

Op 6 maart a.s. organiseren Social Media Wijs en Instruct Educatieve Uitgeverij de Mini-conferentie ‘Sociale Media’ voor managers en docenten uit het voortgezet onderwijs. Ter afsluiting van deze conferentie met workshops en presentaties van o.a. Kennisnet en de Stichting Mediawijsheidscholen, geven we een ‘sneak preview’ van het nieuwe Social Media Rijbewijs: de enige lessenreeks over sociale media voor het voortgezet onderwijs, nu met digitale ondersteuning voor leerlingen en docenten.

Anna Fleur en Josee met RijbewijsHet nieuwe Social Media Rijbewijs wordt officieel gelanceerd tijdens IPON op 19 en 20 maart 2014. Op beide dagen verzorgen we presentaties over het hoe en waarom van de lessenreeks die leerlingen en docenten sociale mediawijs maakt en houdt.

Deelname aan de conferentie op 6 maart is helaas niet meer mogelijk. Houd onze website in de gaten voor meer informatie of bezoek onze presentatie en stand op IPON.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *