Home » » Nieuws » Lezing sociale media bij presentatie LAKS monitor

Lezing sociale media bij presentatie LAKS monitor

Geplaatst in: Nieuws 0

LAKS monitorOp 11 juni 2014 worden in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) de landelijke resultaten van de jaarlijkse LAKS-monitor aan de staatssecretaris van onderwijs Sander Dekker gepresenteerd. Tijdens deze bijeenkomst zal Social Media Wijs de lezing ‘Een sterkere leerling met sociale media’ verzorgen.

Een sterkere leerling met sociale media

Hoe kan je als MR-lid of lid van de leerlingenraad de schoolleiding adviseren over de juiste inzet van sociale media op jouw school? Hoe zorg je dat de belangen van de medescholieren in dit digitale tijdperk worden behartigd? En hoe kan de MR en leerlingenraad sociale media gebruiken om hun achterban te bereiken, bijvoorbeeld om de LAKS monitor onder de aandacht te brengen en de resultaten te delen?

In de lezing wordt uiteengezet hoe scholieren in het algemeen, en actieve LAKS leden in het bijzonder, sociale media kunnen inzetten om te leren, communiceren en profileren.

Lees meer over deze bijeenkomst en de LAKS monitor op de website van het LAKS

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *