Home » » Nieuws » Methode Social Media Rijbewijs live

Methode Social Media Rijbewijs live

Geplaatst in: Nieuws 0

Logo methode Social Media RijbewijsNa een uitgebreide pilotperiode in het afgelopen schooljaar is de vernieuwde methode Social Media Rijbewijs klaar voor gebruik. In de zomerperiode zijn zowel de digitale omgeving voor leerlingen als de docentenomgeving aangepast en verbeterd.

Sinds half augustus is de methode beschikbaar in twee varianten: een variant voor het vmbo en een variant voor mavo/havo/vwo. Beide methodes hebben als doel om leerlingen te leren digitale media verstandig in te zetten.

Eerste school gestart

Eind augustus is de eerste school gestart met de Teach the Teacher training behorende bij de nieuwe methode. Vanaf september volgen scholen door het hele land. Tijdens de Teach the Teach training leren docenten hoe ze leerlingen moeten begeleiden tijdens de tien digitale lessen.

 Totaalconcept

Leerlingen met docent bij computerDe methode Social Media Rijbewijs is een totaalconcept voor scholen in het voortgezet onderwijs dat ervoor zorgt dat zowel leerlingen als docenten leren om sociale media verstandig in te zetten. De focus van dit concept ligt op het verantwoord en effectief gebruik maken van digitale media.

Meer weten over de methode Social Media Rijbewijs?

Meer informatie over de methode Social Media Rijbewijs is te vinden op www.socialmediarijbewijs.nl

Heeft u interesse in het ‘Social Media Rijbewijs’ mail ons dan via info@socialmediarijbewijs.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.