Home » » Nieuws » Nieuwe folder Social Media Wijs is uit

Nieuwe folder Social Media Wijs is uit

Geplaatst in: Nieuws 0

Voorkant folder Social Media WijsIn de nieuwe folder van Social Media Wijs krijgt u een goed beeld van Social Media Wijs en waar wij voor staan.

Sterker met sociale media

Ons motto is ‘Sterker met sociale media’. Onze focus op het onderwijs leidt ertoe dat wij veel kennis hebben van, en ervaring met, de specifieke wensen en zorgen die in het onderwijs spelen rondom het thema ‘sociale media in het onderwijs’. Wij kiezen voor een positieve en praktische insteek. Enerzijds richten wij ons op bewustwording en kennis in het kader van veilig gebruik van internet. We snijden hierbij thema’s aan als hacking, online pesten, grooming en sexting.  Anderzijds leren we vaardigheden om internet en sociale media doelgericht in te zetten: jezelf positief profileren door zelf online media te maken.

Onze nieuwe folder geeft u een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen en op de site vindt u meer gedetailleerde informatie over de verschillende diensten.

Wat kan Social Media Wijs voor uw school betekenen?

Graag nodigen wij u uit om met ons het gesprek aan te gaan over de manier waarop uw school, of bovenschoolse organisatie, sociale mediawijsheid van leerlingen, leraren en ouders vorm kan geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.