Home » » Nieuws » Event » Bijeenkomst “Sociale Mediawijsheid op de basisschool”

Bijeenkomst “Sociale Mediawijsheid op de basisschool”

Geplaatst in: Event, Nieuws 0

Internet is als zuurstof voor kinderen. Dat hoeven wij u niet te vertellen. Als directeur, ICT-coördinator of beleidsmedewerker van uw stichting of school heeft u dagelijks te maken met de digitale belevingswereld van leerlingen. U ziet hoe internet en sociale media het leven van leerlingen enerzijds verrijken en anderzijds hoe zij worstelen met de werking en de spelregels. Sociale mediawijsheid is bij leerlingen, maar ook bij leerkrachten en ouders geen vanzelfsprekendheid .

Sociale mediawijsheid:
voor leerlingen, ouders & leraren

Leerlingen met Social Media Wijsneus oorkondeHoe kan uw school haar leerlingen leren om sociale media veilig, slim en doelgericht in te zetten? Waar vindt u een aanpak die op een positieve en praktische manier zowel uw leerkrachten, leerlingen als hun ouders social mediawijs maakt?

Als deze vragen herkenbaar zijn, kom dan kennismaken met onze ‘Totaalaanpak Sociale Mediawijsheid op basisscholen‘.

Voorlichtingsbijeenkomst

Op woensdagmiddag 14 januari organiseren wij om 14.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

harry mulisch zaal oba Jeroen Hooijer, bovenschools ICT-coördinator van de Stichting Fidarda/SKOD, presenteert zijn ervaringen met de invoering van deze totaalaanpak op de 32 scholen binnen zijn stichting. Tot slot krijgt u een demonstratie van de onze lesmaterialen voor leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs.

Bekijk hier het uitgebreide programma van de bijeenkomst.
Of meld u direct aan met onderstaand formulier.


[xyz-cfm-form id=36]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *