Home » » Nieuws » Event » Workshop op NOT 2015

Workshop op NOT 2015

Geplaatst in: Event, Nieuws 0

not 2015Van 27 tot en met 31 januari 2015 vindt de  Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) plaats. De NOT 2015 is de grootste vakbeurs voor professionals in het onderwijs.

Social Media Wijs is op vrijdag 30 januari aanwezig op de NOT. Wij verzorgen van 10.30 – 11.15 in theater Paars een workshop in samenwerking met onze partner Instruct. Na de workshop zijn wij nog enige tijd te vinden in hun stand (standnummer: 09.C048). Wij zijn tevens de hele dag beschikbaar om een afspraak te maken.

Workshop: “Social Media Rijbewijs”

Sociale media… voor jongeren zijn ze net zo belangrijk als zuurstof. Hun leven speelt zich steeds meer digitaal af. U wilt graag dat uw school aansluit bij de belevingswereld van haar leerlingen. Maar hoe doet u dat? Beschikken de docenten over de juiste kennis en vaardigheden om te leren en communiceren met behulp van sociale media? En hoe moeten mediawijsheid lessen een plek krijgen in het curriculum?

Logo_SMR_transparantLinda Vonhof van Social Media Wijs en Wim Dommerholt van Instruct presenteren het antwoord in deze workshop: het vernieuwde ‘Social Media Rijbewijs’. De enige lessenreeks voor het voortgezet onderwijs die zowel leerlingen als docenten leert om sociale media verstandig in te zetten.

Aanmelden, inschrijven, afspraak maken?

Aanmelden voor de NOT en inschrijven voor deze workshop kan via de site van NOT 2015.

Wilt u een afspraak met ons maken tijdens NOT 2015? Vul dan ons contactformulier in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *