Home » » Nieuws » Alle trainingen gevalideerd door Registerleraar.nl

Alle trainingen gevalideerd door Registerleraar.nl

Geplaatst in: Nieuws 0

Onze trainingen voor leraren zijn sinds maart 2015 allemaal opgenomen in Registerleraar.nl. De trainingen van Social Media Wijs voldoen volgens de registercommissie aan de gestelde kwaliteitseisen en worden relevant geacht voor leraren.

Register Leraar - SMIL - kUSHYYNbzYLeraren die onze trainingen hebben gevolgd kunnen deze activiteit aan hun registerdossier toevoegen. Met de registratie geeft de leraar aan dat hij zich blijft ontwikkelen en bijdraagt aan een sterke beroepsgroep.

Gevalideerde trainingen

Het betreft de trainingen: Leraar & Sociale Media, Veilig op Internet, Sociale Media in de Les en de Teach the Teacher trainingen. Lees hier meer over onze trainingen.

Over Registerleraar.nl

Registerleraar.nl is het beroepsregister voor leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal onderwijs die gaan voor kwaliteit.

Registerleraar.nl is opgezet door de Onderwijscoöperatie en daardoor van, voor en door de leraar. Registercommissies van leraren beoordelen of een activiteit voldoet aan de gestelde criteria.

(bron: registerleraar.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *