Home » » Nieuws » Event » Voorlichtingsbijeenkomst lesmethode Social Media Rijbewijs

Voorlichtingsbijeenkomst lesmethode Social Media Rijbewijs

Geplaatst in: Event, Nieuws 0

Het leven van jongeren wordt enerzijds verrijkt door internet en sociale media maar anderzijds worstelen zij ook met de werking en de spelregels hiervan. Ondanks de handigheid van jongeren met digitale media, gaan zij nog niet vanzelfsprekend verstandig met deze media om.

Veilig en doelgericht op digitale media

shutterstock_141101131_sliderHoe kan uw school haar leerlingen leren om internet & sociale media veilig en doelgericht in te zetten? Waar vindt u een aanpak die op een positieve en praktische manier zowel uw leerlingen als hun docenten mediawijs en digitaal vaardig maakt?

Als deze vragen herkenbaar zijn, kom dan kennismaken met de lesmethode Social Media Rijbewijs.

Voorlichtingsbijeenkomst lesmethode Social Media Rijbewijs

Op dinsdagmiddag 1 december a.s. organiseren wij weer de voorlichtingsbijeenkomst over de lesmethode Social Media Rijbewijs. Na een inleiding over digitale geletterdheid op de middelbare school, krijgt u inzage in de digitale lesmethode Social Media Rijbewijs welke wij samen met educatieve uitgeverij Instruct hebben ontwikkeld.

De bijeenkomst vindt plaats in de Aristozalen te Utrecht.

Klik hier voor het programma & inschrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *