Home » » Nieuws » Event » Workshop op IPON 2016

Workshop op IPON 2016

Geplaatst in: Event, Nieuws 0

logo IPON 2016Op 3 en 4 februari vindt IPON 2016, de vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT, plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Social Media Wijs en Instruct verzorgen op beide dagen van 10.45 – 11.30 een workshop over de lesmethode Social Media Rijbewijs. Na de workshop zijn wij beschikbaar voor vragen in de stand van Instruct (standnummer: C024).

 

‘Iedereen in het VO een Social Media Rijbewijs’

De behoefte aan aandacht voor mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs wordt steeds groter. Middelbare scholen hebben dagelijks te maken met leuke en minder leuke online ervaringen van leerlingen. Enerzijds verrijken Internet & sociale media het leven van leerlingen, anderzijds worstelen ze ook met de spelregels. Hoe kunt u leerlingen leren internet & sociale media veilig en doelgericht in te zetten? Waar vindt u een methode die op een positieve en praktische manier zowel docenten als leerlingen mediawijs en digitaal vaardig maakt?Logo_SMR_transparant

Linda Vonhof van Social Media Wijs en René de Wild van Instruct presenteren het antwoord in de workshop ‘Iedereen in het VO een Social Media Rijbewijs’.

 

Inschrijven?

Aanmelden voor de NOT en inschrijven voor deze workshop kan via de site van IPON 2016.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *