Home » » Nieuws » Nieuw: ouderavond met theater

Nieuw: ouderavond met theater

Geplaatst in: Nieuws 0

In samenwerking met Theatereducatie Nederland bieden wij vanaf 1 april a.s. de theateravond ‘Tieners en internet’ aan: een informatieve ouderavond met live theaterscenes over de online belevingswereld van tieners. Ouders krijgen handvatten aangereikt ten aanzien van mediaopvoeding.

theaterIn de scenes komen alledaagse en zeer herkenbare situaties tussen ouders en hun kind(eren) aan de orde. Zoals afspraken over mobieltjes, online privacy, seksualiteit, gaming en online pesten.

Een belangrijk uitgangspunt bij de voorstelling is de afwisseling tussen scenes en nabesprekingen. De scenes fungeren als conversation starters en worden, door een spreker van Social Media Wijs, nabesproken met de ouders.

Lees meer over de theateravond voor ouders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *