Home » » Nieuws » Accreditatie Registerplein

Accreditatie Registerplein

Geplaatst in: Nieuws 0

De training ‘Sociale Veiligheid op Internet voor jeugdprofessionals’ is in mei 2016 geaccrediteerd door Registerplein: het kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals. Deelname aan de training levert 1 registerpunt op.

Schermafbeelding 2016-05-19 om 10.24.16Naast trainingen voor het onderwijs, verzorgen wij ook trainingen voor jeugdprofessionals. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij een training ‘Sociale Veiligheid op Internet’ aan. De training is nu geaccrediteerd bij Registerplein. Deelname aan de training Sociale Veiligheid op Internet levert 1 registerpunt op voor het opleidingstraject voor in Registerplein geregistreerde maatschappelijk werkers en sociaal agogen.

Over de training

De training Sociale Veiligheid op Internet voor jeugdprofessionals heeft als doel om inzicht te geven in de diverse onveilige online situaties waar jongeren in terecht kunnen komen en om praktische tips te geven waarmee jeugdprofessionals leerlingen en hun opvoeders hierbij kunnen ondersteunen. De training duurt 4 uur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *