» » » Social Media Rijbewijs op RTL4

Social Media Rijbewijs op RTL4

Geplaatst in: Nieuws 0

Begin oktober werd op RTL 4 in een educatie special van het programma ‘LifestyleXperience’ aandacht besteed aan onze lesmethode Social Media Rijbewijs. Er zijn opnames gemaakt in één van de brugklassen van het Niftarlake College die met deze methode over mediawijsheid en digitale vaardigheden werken.

In het item zit ook een kort interview met Linda Vonhof, partner van Social Media Wijs.

Het filmpje geeft een leuk inkijkje in een les van deze methode.  Eerder al maakten wij zelf een (iets langere) film met een impressie van de lessenreeks, opgenomen op Sancta Maria Lyceum in Haarlem. Klik hier om deze film te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *