Home » » Nieuws » Event » Webinar Social Media Rijbewijs op 17/11

Webinar Social Media Rijbewijs op 17/11

Geplaatst in: Event 0

Wil uw school leerlingen verstandig leren omgaan met internet & sociale media? Schrijf u dan in voor het gratis webinar over de lesmethode ‘Social Media Rijbewijs’: de lesmethode voor mediawijsheid en digitale vaardigheden voor leerlingen in de onderbouw.

Aan de slag met digitale geletterdheid

Leerling aan de slag met Social Media RijbewijsScholen die de lesmethode Social Media Rijbewijs inzetten, kiezen ervoor om mediawijsheid en digitale vaardigheden een structurele plek te geven op school. Docenten van de school worden opgeleid en begeleid om aan de hand van onze methode met de leerlingen aan de slag te gaan.

Vijf of tien lessen

De standaard versie van de methode bestaat uit tien lessen: vijf lessen over mediawijsheid en vijf lessen over digitale vaardigheden. Er is ook een mentorversie, deze betreft alleen de vijf lessen over mediawijsheid.

Sinds dit schooljaar zijn er twee optionele verdiepingslessen toegevoegd aan de methode. Een les over ‘Online pesten’ en een les over ‘Seks op internet’.

Meld u aan voor het gratis webinar!

Op donderdagmiddag 17 november a.s. organiseren wij een webinar van 14.30 Р15.45. Tijdens het webinar krijgt u uitleg over het lesmateriaal en demonstreren wij de digitale leeromgeving.

Klik op onderstaande button om aan te melden op de site van het Social Media Rijbewijs.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *