» » » Continuering registratie CRKBO

Continuering registratie CRKBO

Geplaatst in: Nieuws 0

Social Media Wijs is ook voor de koCRKBOmende vier jaar weer geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). In dit Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Audit op kwaliteit

Om te bepalen of een instelling aan deze kwaliteitscode voldoet, wordt een audit uitgevoerd. De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de vereniging voor opleidingsinstituten voor Informatica). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.

Social Media Wijs stond als sinds 2012 ingeschreven in het register. We zijn verheugd dat we wederom de audit met goed gevolg hebben afgerond en dat de registratie wordt gecontinueerd.

BTW vrijstelling

De Belastingdienst stelt inschrijving in het CRKBO-register als voorwaarde om in aanmerking te komen voor BTW-vrijstelling. Dit betekent dat wij geen btw hoeven te berekenen op onze beroepsgerichte trainingen en workshops.

Meer informatie over het CRKBO en de audit vindt u hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *