Home » » Nieuws » Nieuw! Leerlijn Mediawijsheid voor basisonderwijs

Nieuw! Leerlijn Mediawijsheid voor basisonderwijs

Geplaatst in: Nieuws 0

Vanaf 1 mei bieden wij de leerlijn Mediawijsheid voor het basisonderwijs aan. De leerlijn Mediawijsheid heeft als doel om leerlingen in de bovenbouw te leren om veilig en verstandig om te gaan met internet en sociale media. 

Lespakket Sociale Media

Blended lesmateriaal

Per groep zijn er vier lessen en een huiswerkopdracht. De lessen zijn ontwikkeld als ‘blended’ lessen: een mix van klassikale en digitale onderdelen. Leerlingen krijgen de beschikking over de digitale leeromgeving Learnbeat, hierin staat theorie en opdrachten opgenomen waarmee ze zelfstandig aan de slag kunnen. Daarnaast gaan leerlingen ook klassikaal en in groepjes met elkaar in gesprek en reflecteren ze met de leraar op de onderwerpen.

Klik hier om meer te lezen over de opzet en inhoud van de leerlijn Mediawijsheid  

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *