‘Tieners en internet’ is een informatieve theateravond voor ouders met scenes over de online bezigheden van jongeren. In de scenes komen alledaagse en zeer herkenbare situaties tussen ouders en hun kind(eren) aan de orde. Zoals afspraken over mobieltjes, online privacy, seksualiteit, gaming en online pesten.

Een belangrijk uitgangspunt bij de voorstelling is de afwisseling van scenes en nabesprekingen. De scenes fungeren als conversation starters en roepen direct reacties op bij het publiek. Elke scène wordt nabesproken met de ouders in het publiek.

Ouderavond met theater Tieners en InternetDe theateravond voor ouders duurt ongeveer twee uur. Na een korte inleiding, worden vijf scenes gespeeld van ieder 5 minuten en deze worden 10 minuten nabesproken.

De scenes worden gespeeld door twee ervaren acteurs van TEN Producties. Een spreker van Social Media Wijs zal de avond inhoudelijk begeleiden: het gesprek met ouders aangaan en tips geven om de online opvoeding van tieners vorm te geven.

Ouders krijgen een hand-out met de tips en relevante websites mee naar huis.

Doelgroep

De voorstelling is geschikt voor ouders van bovenbouwleerlingen van de basisschool, het voortgezet onderwijs en praktijk onderwijs.

De basis van de theateravond voor ouders is voor elke doelgroep hetzelfde. In overleg wordt de nadruk gelegd op de specifieke vraagstukken van de school en haar ouders.

Kosten van de ouderavond

De kosten voor deze ouderavond zijn € 1.750 (exclusief reiskosten).

Benodigdheden

Voor de voorstelling is een theaterruimte, aula of gymzaal nodig. Audio, video, licht en decor wordt door ons verzorgd.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden of contact met ons opnemen:

Button Stel uw vraag

 


Anderen bekeken ook:

Ouderavond Mediawijs. Maak het even - Social Media WijsOuderavond ‘Sociale media. Volgt u het nog?’ Lezing Inspiratiesessie - Social Media WijsLezing Sociale Media Ouderavond Kinderen en internetOuderavond ‘Opvoeden in het digitale tijdperk’