Linda Vonhof

Linda Vonhof

Linda heeft een achtergrond in het bedrijfsleven en is sinds enkele jaren een zelfstandig ondernemer met een maatschappelijk insteek. Haar motivatie is om kwetsbare groepen in de maatschappij te laten profiteren van de kracht van internet & sociale media.

Linda is mede oprichter en partner van Social Media Wijs en verantwoordelijk voor marketing en business development. Hiernaast geeft ze ook regelmatig masterclasses, ouderavonden en trainingen.

 

Thijs van de Reep

Thijs van de Reep

Thijs wordt gemotiveerd door het slaan van een brug tussen ‘digital learners’ – voor wie ‘digitaal het nieuwe normaal’ is – en ‘digital immigrants’, voor wie internet slechts een technologie is, wat te snel gaat en niet te volgen of te leren lijkt te zijn. De uitdaging om deze brug te slaan pakt hij aan met veel gedrevenheid, expertise en ervaring.

Thijs is partner van Social Media Wijs en verantwoordelijk voor productontwikkeling & online marketing.

 

Corrinne Dekker

Corrinne Dekker

Na 10 jaar ervaring in het basisonderwijs, is Corrinne haar expertise gaan delen via haar eigen trainer/coach bedrijf. Sinds een aantal jaar is ze gedreven om sociale media in te zetten om leerdoelen te bereiken en betrokkenheid van kinderen te vergroten.

 

Corrinne verzorgt voor Social Media Wijs ouderavonden en trainingen & workshops voor leraren.

Wieke Heikoop

Wieke Heikoop

Wieke, ook bekend als ‘Kermisjuf’, is een onderwijsmens in hart en nieren. Na 10 jaar basisonderwijs is ze nu werkzaam als adviseur/coach en trainer op het gebied van mediawijsheid, sociale media, leertechnologie en digitale didactiek.

Wieke verzorgt voor Social Media Wijs ouderavonden en trainingen en workshops voor leraren.

Yola Hopmans

Yola Hopmans

Yola is een gecertificeerd en ervaren mediacoach. Yola heeft ruime ervaring in het begeleiden van scholen als het gaat om mediavoorlichting aan leerlingen, workshop voor leerkrachten en ouderavonden.

Yola verzorgt voor Social Media Wijs gastlessen voor leerlingen, ouderavonden en trainingen & workshops voor leraren.

Anja Plevier

Anja Plevier

Anja is een ervaren gastspreker op ouderavonden met als centrale thema’s Communicatie, Mediawijsheid en Social Media. Ze verzorgt als mediator ook lessen voor het onderwijs met als specialisatie cyberpesten. Anja is gecertificeerd MediaCoach sinds 2008.

Anja verzorgt voor Social Media Wijs ouderavonden en trainingen & workshops voor leraren.

Klaartje Schungel

Klaartje Schungel

Klaartje Schungel is specialist in jeugd & social media. Zij heeft brede ervaring in het begeleiden van schooldirecties, onderwijsprofessionals en ouders bij actuele vragen over mediawijsheid, sociale media en cyberpesten. Spreker en trainer in het basis-, voortgezet en middelbaar onderwijs.

Klaartje verzorgt voor Social Media Wijs gastlessen voor leerlingen, ouderavonden en trainingen & workshops voor leraren.

 

Karin Sieders

Karin Sieders

Karin is sinds 2010 actief als mediacoach. Ze inspireert leerkrachten, zet leerlingen aan het denken en laat ouders zien dat mediaopvoeding niet moeilijk hoeft te zijn.

Karin verzorgt voor Social Media Wijs gastlessen voor leerlingen, ouderavonden en trainingen & workshops voor leraren.

Saskia Tuenter

Saskia Tuenter

Saskia is naast zelfstandig trainer in het onderwijs ook docent Biologie en mentor in het voortgezet onderwijs en lerarenopleider. Haar enthousiasme over de verschillende interactieve werkvormen ervaren haar leerlingen dagelijks.

Saskia verzorgt voor Social Media Wijs gastlessen, ouderavonden en trainingen & workshops voor leraren.

Ineke Veerkamp

Ineke Veerkamp

Ineke is onderwijskundige met ruime ervaring in het onderwijs; voor de klas, als adviseur en trainer. Een bijdrage leveren aan motiverend, inspirerend en gedegen onderwijs; dat geeft haar energie. Ineke prikkelt docenten om hun onderwijs boeiend en eigentijds te laten zijn.

Ineke verzorgt voor Social Media Wijs trainingen & workshops voor leraren.

Tineke Woudwijk

Tineke Woudwijk

Tineke werkt meer dan tien jaar in het basisonderwijs als bovenschools ICT-coördinator en is daarnaast gecertificeerd mediacoach en social media professional. Tineke heeft veel ervaring met het geven van ouderavonden en gastlessen in de klas over veilig internet, mediawijsheid en sociale media.

Tineke verzorgt voor Social Media Wijs ouderavonden en trainingen & workshops voor leraren.