De training Online Tools in de Les heeft als doel om inzicht te geven in de didactische meerwaarde van internet tools en sociale media in het onderwijs. De training is een mix van theorie en praktijk, de opgedane kennis in deze training wordt direct vertaald naar praktische oefeningen. Doordat leraren in de training zelf met de tools aan de slag gaan, worden ook de randvoorwaarden voor een succesvolle uitvoering duidelijk.

Na afloop van de training:

– bent u bekend met de online media die populair zijn bij kinderen en jongeren;
– kent u de voor- en nadelen van de didactische inzet van internet tools en sociale media in uw lessen;
– weet u hoe u online media kunt inzetten om te communiceren met leerlingen;
– heeft u geoefend met diverse online tools.

Inhoud training

In de training wordt geoefend met tools die ingezet kunnen voor verschillende fases in de les: de oriëntatie, de uitleg, de verwerking en de toetsing. Tijdens de trainingen komen diverse online feedback tools, interactieve presentatie tools, animatie- en video tools aan de orde. Ook wordt specifiek aandacht besteed aan ‘flipping the classroom’.

DoelgroepLogo Register Leraar_slider

Deze training is bedoeld voor leraren in het primair, voortgezet en
middelbaar onderwijs, die internet tools en sociale media didactisch willen inzetten. De inhoud van de training wordt afgestemd op de betreffende sector.

De training is gevalideerd door Registerleraar.nl en staat voor 10 registeruren (RU).

Duur & Kosten

Deze training Online Tools in de Les wordt bij u op school verzorgd voor € 895 voor één dagdeel en € 1.500 voor twee dagdelen. Bij een training van één dagdeel wordt samen met u een selectie gemaakt van de tools die aan de orde komen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden.

 

Button Stel uw vraag

 


Anderen bekeken ook:

Training Online Informatievaardigheden  Social Media Wijs - voorlichtende workshopsWorkshops E-learning Digitale Geletterdheid